Det får du når du køber hvalp hos os

Hos Kennel Ruhår arbejder vi med sundhed og kvalitet i højsædet. Vi avler ud fra Dansk Gravhundeklub og Dansk Kennelklubs avlsrestriktioner og Etiske avlsanbefalinger, det indbefatter blandt andet at begge forældre er ryglyst og øjenlyst.
For etiske avlsanbefalinger se mere her: DKK etiske avls anbefalinger
Desuden er temperament også en meget vigtig kvalitet, da vi ønsker at avle skønne familiehunde, der selvfølgelig er i orden både eksteriør- og brugsmæssigt.
Vi går vi meget op i at vores hvalpe får den bedst mulige start sammen med sin nye familie. 

Derfor medfølger der ved køb af hvalp:

  • Basis plus Stambog fra DKK
  • Sundhedsbog
  • Hvalpe startpakke fra Virbac (læs mere om det franske kvalitetsfoder på www.virbac.dk )
  • Tæppe og 1 stk legetøj herfra som dufter af hvalpens vandte omgivelser

Hvalpene er vaccineret og har fået ormekur inden de rejser herfra.

Da hvalpene vokser op inde hos os og færdes blandt os hele deres opvækst, er de vandt til forskellige lyde, fremmede hunde og mennesker. Vi opfordrer til at man fortsætter socialiseringen og prægningen og sørger for at komme ud blandt fremmede mennesker, hunde, nye omgivelser og selvfølgelig starter til hvalpemotivation, hvis det er muligt.
Vi tilbyder pasning og trimning og er også behjælpelig, hvis man ønsker at gå på udstilling eller brugsprøver. Supervision i forhold til dig og din hund fra Kennel Ruhår er altid muligt.

Næste kuld forventes til oktober 2017.

Kontakt:
Gitte Engen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+4540574217

Følg os på Facebook: www.facebook.dk/kennelruhaar der er lavet en gruppe for hvalpekøbere, der hedder "Os der har hvalpe fra kennel ruhår", den er man som hvalpekøber mere end velkommen til at tilslutte sig. 
Følg os på Instagram: @kennelruhaar